اجرا کمربند جنوبی ۳۳ درصد از بار ترافیکی ورودی به فردیس را حذف می‌کند
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۴۱۵۳۱

اجرا کمربند جنوبی ۳۳ درصد از بار ترافیکی ورودی به فردیس را حذف می‌کند

شهردار فردیس ضمن تشریح دستاوردهای یک‌سال اخیر در نوسازی تجهیزات آتش‌نشانی و آغاز عملیات خرید اتوبوس‌های برقی، بر اهمیت اجرای پروژه‌های کلان استانی نظیر کمربند جنوبی برای کاهش بار ترافیکی سنگین شهر تأکید کرد.

اجرا کمربند جنوبی ۳۳ درصد از بار ترافیکی ورودی به فردیس را حذف می‌کند

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، محمدرضا احمدی نژاد شهردار فردیس با اشاره به اقدامات انجام‌شده در پاییز ۱۴۰۴، به نوسازی کامل تجهیزات سازمان آتش‌نشانی اشاره کرد و گفت: با حمایت شورای محترم شهر، نوسازی قوی در حوزه تجهیزات آتش‌نشانی اتفاق افتاد؛ شامل ماشین‌های سنگین، خودروی فرماندهی و سه نردبون به‌روز با تکنولوژی دنیا.

وی همچنین در خصوص حمل و نقل عمومی تأکید کرد که فردیس پس از کلان‌شهرها، اولین شهرداری است که قرارداد خرید اتوبوس‌های برقی را منعقد کرده است، هرچند اجرای آن با چالش‌های مالی مواجه شده است.

شهردار فردیس در پاسخ به سؤالی درباره پروژه‌های بزرگراهی، به پروژه تقاطع غیرهمسطح امام علی (ع) در محدوده بلوار شهید تهران مقدم اشاره کرد و گفت: با اعتبار اولیه ۲۸ میلیارد تومان در تابستان گذشته آغاز شده است.

وی اعلام کرد: این پروژه در حدود ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و امید است یکی از پل‌های آن در اوایل بهار سال آینده به بهره‌برداری برسد.

احمدی نژاد در مورد مسئله اسناد و کمربند‌های شهری، کمربند جنوبی استان را اولویت اصلی دانست و تصریح کرد: اگر مولوی نگاه کنیم، اولویت‌ترین پروژه استان کمربند جنوبی است؛ زیرا توسعه استان بیشتر در جنوب اتوبان تهران رخ می‌دهد.

وی خاطرنشان کرد: با تغییراتی که در طرح کمربند جنوبی در حوزه فردیس اعمال شده است، این پروژه می‌تواند حدود ۳۲ تا ۳۳ درصد از ترافیک عمومی ورودی به پل فردیس را کاهش دهد.

وی در پاسخ به دغدغه‌های شهروندان در خصوص وضعیت آسفالت معابر اصلی، شهردار فردیس اظهار کرد: در سال گذشته بخش عمده‌ای از بلوار شهید سلیمانی و خیابان شهدا به‌صورت کامل آسفالت شده و مابقی عملیات اجرایی در بلوار سلیمانی در دستور کار است تا از دوباره‌کاری جلوگیری شود. وی همچنین به اختصاص ۵۰ میلیارد تومان اعتبار برای هر منطقه جهت تراش و روکش معابر اشاره کرد.


احمدی نژاد در خصوص وضعیت بلاتکلیف ضلع جنوب شرقی فلکه چهارم، عنوان کرد: این موضوع یک مسئله مالکیتی بین شهرداری و دستگاه‌های دولتی است و حل آن برای ساخت پارکینگ ضروری است.


وی همچنین در خصوص ساماندهی دست‌فروشان، به طرح‌هایی اشاره کرد که در بلوار شهید اسمی (شرق) و گلشهر اجرا شده بود، اما به دلیل افزایش روزافزون تعداد افراد، نیازمند نظر متولیان امر برای ایجاد محلی دائمی‌تر در شب‌ها هستیم.


شهردار فردیس در خصوص مترو فردیس تأکید کرد: طراحی سه ایستگاه در دست انجام است، اما مسائل مالی ناشی از فشار‌های اقتصادی اخیر، روند اجرایی پروژه را با کندی مواجه کرده است، هرچند شهرداری آمادگی لازم برای آغاز سریع‌تر عملیات را دارد.

پربازدیدترین آخرین اخبار